top of page
farmakon
MicrosoftTeams-image (9)_edited.png
PYLON Farmakon Hybrid

Ανακαλύψτε το λογισμικό φαρμακείων
της νέας εποχής
!

Συνδυάστε τα οφέλη του PYLON Hybrid με την υψηλή εξειδίκευση του Farmakon. 
 
Το PYLON Farmakon Hybrid είναι η νέα ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση που παρουσιάζεται από την Epsilon CSA για τα φαρμακεία.

Που απευθύνεται;

Σε όλα τα φαρμακεία ανεξαρτήτως μεγέθους, δίνοντας μηχανογραφικές λύσεις που συντελούν στην ανάπτυξη χωρίς όρια και στον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης.
 

Βασικές Λειτουργίες
 • Εύκολη εκτέλεση συνταγών πλήρως εναρμονισμένη με την ΗΔΙΚΑ

 • Εντατική Λιανική

 • Διαχείριση Φαρμάκων & Ειδών Αποθήκης

 • Διασύνδεση με φαρμακαποθήκες

 • Διαχείριση φαρμακοτεχνικής εργασίας

 • Εκκαθάριση-Τιμολόγια Ασφαλιστικών Ταμείων

 • Διαχείριση Αποθήκης – Αποθεμάτων, Υπηρεσίες, Φυσικοί - Λογικοί Χώροι Αποθηκών, Απεριόριστα Υποκαταστήματα και Αποθηκευτικοί Χώροι

 • Φυσική Απογραφή, Τιμοκατάλογοι & Τιμολογιακή Πολιτική

 • Διαχείριση Πελατών και Προμηθευτών, Συναλλασσόμενοι, Πωλητές

 • Κοστολόγηση Αποθεμάτων

 • Εισπράξεις - Πληρωμές, Αντιστοιχίσεις & Ενηλικίωση Yπολοίπων

 • Αγορές και Παραγγελιοδοσία

 • Εικόνα Επιχείρησης (Εμπορικοί Δείκτες)

 • Πολλαπλά Ταμεία - βάρδιες

 • Επαφές, Εορτολόγιο, Ελεύθερα Πεδία, Γεωγραφικές Περιοχές, Αγγλικά, Easy Report, Report Designer, Customization Tools Level I & Level II

Επιπλέον modules
 • Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων

 • Βάση Παραφαρμάκων και Καλλυντικών

 • Mobile διαχείριση παραλαβών-απογραφών

 • Ομάδες Χαρακτηριστικών Ειδών, Δενδροειδείς Κατηγορίες, Τύποι αποθέματος, Set -Kit (Σύνθεση - Αποσύνθεση), Χαρακτηριστικά Ειδών (Χρώμα - Μέγεθος - Στυλ), Διαχείριση Εγγυοδοσίας, Διαχείριση Serial Numbers, Διαχείριση Παρτίδων - Ημ. Λήξης

 • Διαχείριση Μελών & Πόντων (Loyalty Schemes)

 • Διαχείριση Δαπανών, Χρηματοοικονομικοί Λογαριασμοί

 • Έσοδα - Έξοδα, Γενική Λογιστική, Διαχείριση Παγίων, Αναλυτική Λογιστική

 • Οικονομικές καταστάσεις (Ισολογισμός, Αριθμοδείκτες, Εικόνα Επιχείρησης), Διαχείριση Προϋπολογισμών (Budgeting), Διαχείριση Χρηματοροών, Διαχείριση Πόρων

 • CRM Actions, Ευκαιριών πώλησης, Διαχείριση Ροής Ενεργειών, On Line Προωθητικές Ενέργειες, Καμπάνιες, Συνδρομές - Συμβάσεις,

 • Σύνδεση με εξωτερικές εφαρμογές, Δυναμικοί Αθροιστές (Φόρμουλες)

 • Πολλαπλές Εταιρείες, Διαχείριση Πολλαπλών Νομισμάτων

Farmakon

Η Epsilon CSA αναπτύσσει λογισμικό εφαρμογών για την ολοκληρωμένη διαχείριση του φαρμακείου, σε σύγχρονο περιβάλλον λειτουργίας Windows και με ειδική σχεδίαση για να είναι εύκολο στη χρήση, ακόμα και για το φαρμακοποιό που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτό το περιβάλλον. Διαχρονικά, η εταιρεία έχει παρακολουθήσει τα συνεχώς εξελισσόμενα επιχειρηματικά μοντέλα, μέσα από το οποία ασκείται το επάγγελμα του φαρμακοποιού και με βάση αυτά, έχει εξελίξει και συνεχίζει να εξελίσσει το λογισμικό που προσφέρει. Έχει αναπτύξει λογισμικό υψηλών επιδόσεων, πλούσιας λειτουργικότητας και μεγάλης αξιοπιστίας, για την διαχείριση της λειτουργίας αυτόνομων φαρμακείων, ομάδων και αλυσίδων φαρμακείων.

Η Epsilon CSA παρακολουθεί την εξέλιξη του φαρμακείου και από την άποψη του μίγματος προϊόντων και υπηρεσιών που αυτό προσφέρει. Έχει ενσωματώσει στο λογισμικό της λειτουργικότητα για να εξυπηρετήσει τόσο την διαχείριση του φαρμάκου, όσο και OTC και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η ποιότητα του λογισμικού της Epsilon CSA, συμπληρώνεται από μία τιμολογιακή τοποθέτηση που συναντά την προσδοκία της αγοράς, καθώς επίσης και ένα δίκτυο συνεργατών που καλύπτει την υποστήριξη σε όλη τη χώρα, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία. Ο φαρμακοποιός πλέον, χρησιμοποιεί τη σειρά προϊόντων λογισμικού Farmakon, όχι για να καλύψει κάποιες ειδικές ανάγκες του φαρμακείου του μόνο, αλλά για να ανακαλύψει νέες πρακτικές ενίσχυσης της επιχειρηματικής πλευράς του επαγγέλματός του.

Διαχείριση δελτίων παραγγελiας

Τροποποίηση δελτίων παραγγελίας (Συμπληρωματική παραγγελία), αναζήτηση των εκκρεμών δελτίων για αποστολή παραγγελίας, μέσω modem και λήψη τιμολογίου κάνοντας χρήση της ενιαίας κωδικοποίησης σε φάρμακα, αλλά και σε παραφάρμακα (κτηνιατρικά, γάλατα, παιδικές τροφές), που ενσωματώνονται ηλεκτρονικά από τη φαρμακαποθήκη ή το συνεταιρισμό σας.

Έσοδα - Έξοδα

Υπάρχει η δυνατότητα τήρησης βιβλίου εσόδων - εξόδων και παρακολούθησης του Φ.Π.Α. της επιχείρησης. Η ενημέρωση των βιβλίων από την εμπορική διαχείριση γίνεται αυτόματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το πρόγραμμα φαρμακείου FarmakoN είναι σχεδιασμένο με σύγχρονα προγραμματιστικά εργαλεία. Εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας των Windows, είναι εύκολο στη χρήση ακόμα και για το φαρμακοποιό που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτό το περιβάλλον.

Χρήση Barcode

Προσθέτει ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, παρέχοντας ταυτόχρονα περιορισμό της χρήσης πληκτρολογίου.

Σύνδεση με Φαρμακαποθήκη

Η εταιρία CSA έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, έχει τη δυνατότητα μέσα από τη μηχανογράφηση των φαρμακαποθηκών να εντάξει διαδικασίες επικοινωνίας φαρμακείων - φαμακαποθηκών με μοναδικό τρόπο και ευελιξία.

Ιστορικό πελάτη

Για τους πελάτες που ο φαρμακοποιός θέλει να κρατά στοιχεία για τα είδη που αγοράζουν, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης ιστορικού αρχείου για κάθε πελάτη, ανά ημερομηνία και είδος.

Δίκτυο

Το πρόγραμμα FarmakoN είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε περιβάλλον δικτύου και να εκμεταλλεύεται τις περιφερειακές συσκευές.

Παραγγελίες

Δυνατότητα δημιουργίας παραγγελίας βάσει πωλήσεων ημέρας, βάσει Min, Max Stock, βάσει αρνητικών υπολοίπων. Διαχωρισμός των ποσοτήτων για κάθε είδος στους βασικούς προμηθευτές. Δημιουργία δελτίου παραγγελίας για κάθε προμηθευτή, με δυνατότητα αλλαγής ή προσθήκης νέων ειδών.

Ταμειακή

Για μεγαλύτερη ταχύτητα και μικρότερο κόστος, το πρόγραμμα φαρμακείου FarmakoN συνδέεται με ταμειακή μηχανή με δυνατότητα αναγραφής του είδους στην απόδειξη. Παράλληλα, μπορεί να γίνεται χρήση του εκτυπωτή για έκδοση τιμολογίων και λοιπών καταστάσεων.

Στατιστικά

Προβολή στατιστικών στοιχείων ανά μήνα σε επίπεδο ποσότητας αλλά και αξίας ειδών (τζίρος). Στατιστική αξιολόγηση πωλήσεων συνταγών ανά ταμείο και κατηγορίας ειδών. Δυνατότητα προβολής δεδομένων σε γράφημα πολλαπλών διαστάσεων (δισδιάστατα, τρισδιάστατα, κτλ.).

Πλήρης παραμετροποίηση

Το πρόγραμμα είναι πλήρως παραμετροποιημένο, δηλαδή, ο χρήστης το προσαρμόζει στις δικές του ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορεί να καθορίσει αν θα παρακολουθεί υπόλοιπο στην αποθήκη, αν θα έχει κλειστή αποθήκη ή αν θα κάνει πωλήσεις ανεξάρτητα από το υπόλοιπο. Να δηλώσει δικά του μηνύματα ελέγχου κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των συνταγών, τα δικά του ποσοστά κέρδους σε κάθε κατηγορία ειδών, και να παρακολουθεί στοιχεία για περισσότερες από μια χρήσεις.

Ευελιξία στην αναζήτηση

Η αναζήτηση των στοιχείων γίνεται με πολλαπλούς τρόπους, αλλά και σε συνδυασμό με πολλαπλά κριτήρια. Έτσι μπορούμε να βρούμε τις συνταγές ενός πελάτη ή ενός χρήστη του προγράμματος όταν λειτουργούμε σε περιβάλλον δικτύου, να κάνουμε αναζήτηση με τη δραστική ουσία, με την ένδειξη, με την κατηγορία, καθώς και με τα είδη που έχουν καταχωρηθεί με ευθύνη του φαρμακοποιού.

Εκτύπωση - προεπισκόπηση δεδομένων

Κάθε πληροφοριακή κατάσταση έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ή προβολής της στην οθόνη μέσα από τη διαδικασία προεπισκόπησης.

Ιστορικό ενημέρωσης φαρμάκων

Το πρόγραμμα μέσα από τη διαδικασία ενημέρωσης ειδών διατηρεί ιστορικό αρχείο με τις αλλαγές που έχουν γίνει σε κάθε πεδίο της αποθήκης και για κάθε είδος. Έτσι παρέχεται η δυνατότητα σύγκρισης των διαφόρων στοιχείων.

Ενσωμάτωση παραφαρμάκων

Μέσα από τις φαρμακαποθήκες - συνεταιρισμούς, το πρόγραμμα FarmakoN έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτείται με τα παραφάρμακα (γάλατα, παιδικές τροφές κτλ.). Έτσι υπάρχει ενιαία κωδικοποίηση και απόλυτη ταύτιση δεδομένων.

Εκκρεμότητες

Αναλυτική παρακολούθηση δανεικών μέσα από το κύκλωμα λιανικής πώλησης (Συνταγές), αλλά και από το αρχείο πελατών. Προβολή δανεικών με στοιχεία όπως: η ημερομηνία, ο πελάτης, η ποσότητα, δίνουν ευελιξία για μια πλήρη παρακολούθηση της αποθήκης και των οικονομικών υπολοίπων.

FarmakonRetail

Η εντατική λιανική στο φαρμακείο.

Πραγματοποίηση πωλήσεων με ταμειακά συστήματα εντατικής λιανικής (POS). Οθόνη οφής. Διαχείριση πιστωτικών καρτών και εκπτωτικών κουπονιών. Αυτόνομη λειτουργία. Σχεδίαση για ταχύτατη διεκπεραίωση πωλήσεων.

Πλήρης ενσωμάτωση στο πρόγραμμα διαχείρισης και τις διαδικασίες του φαρμακείου.

FarmakonE-order

Σύνδεση με ηλεκτρονικούς κόμβους προμηθευτών μέσωδιαδικτύου για αυτόματη αποστολή παραγγελίας, ηλεκτρονική λήψη τιμολογίου αγοράς, αυτόματη καταχώρηση τιμολογίου αγοράς, λήψη ενημερώσεων τιμών καθώς και γενικότερα αρχείων φαρμάκων και παραφαρμάκων σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ευκολία.

FarmakonΒάση Παραφαρμάκων

Ενημέρωση και κατηγοριοποίηση της βάσης πρoϊόvτων τουφαρμακείου. Δυνατότητα επιλεκτικής εισαγωγής στοιχείων και διαρκούς ενημέρωσης από τις βάσεις παραφαρμάκων πουδιαθέτουν οι φαρμακαποθήκες, οι συνεταιρισμοί και οι εταιρείες. Δυνατότητα εισαγωγής στοιχείων και διαρκούς ενημέρωσης από καταξιωμένες βάσεις παραφαρμάκων που διατίθενται στην ελληνική αγορά όπως το Databax.

FarmakonCRM

Σύστημα πιστότητας για το πελατολόγιο του φαρμακείου, ειδικά ανεπτυγμένο για τον κλάδο του φαρμακείου.Υλοποίηση μεθόδων Segmend Marketing στο Φαρμακείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του.Αξιοποίηση προιόντων, κατηγοριών προιόντων, πελατών, κατηγοριών πελατών και αγοραστικού προφίλ πελατών για πραγματοποίηση στοχευμένων δράσεων προώθησης στοχευμένη επικοινωνία πρωτοβουλιών με μηνύματα SMS, υποστήριξη κάρτας μέλους, υποστήριξη εξατομικευμένης επικοινωνίας με πελάτη/ασθενή στο σημείο εξυπηρέτησης. Υποστηρίζει αυτόνομα φαρμακεία, ομάδες, δίκτυα και αλυσίδες φαρμακείων.

FarmakonGROUP

Online σύνδεση συνεργαζόμενων φαρμακείων. Τα φαρμακεία διατηρούν την αυτόνομη λειτουργία τους, αλλά μπορούν να βλέπουν το υπόλοιπα είδους, τα ιστορικό πελάτη και τις εκκρεμότητες των άλλων μελών. Επίσης μπορoύν να τηρούν ενιαία βάση παραφαρμάκων που συντηρείται από ένα εκ των συνεργαζόμενων φαρμακείων.

FarmakonMobile

Υποστήριξη χρήσης φορητών ασύρματων τερματικών (ΡDΑ) και tablets σε onIine σύνδεση με το πρόγραμμα διαχείρισης φαρμακείου για παραλαβή εμπορευμάτων, ευκολία φυσικής απογραφής, καθώς και πραγματοποίηση λιανικής πώλησης.

FarmakonFarShop

Γέφυρα σύνδεσης του προγράμματος διαχείρισης με σύστημα e-shop.

Κατέβασμα καρτελών πελατών και παραγγελιών στο
πρόγραμμα διαχείρισης φαρμακείου για έκδοση παραστατικών αποστολής και ορθή τήρηση αποθήκης. Δυνατότητα ενημέρωσης e-shoρ με υπόλοιπα αποθήκης.

FarmakonAccounts

Λογιστική βιβλίων Γ' Κατηγορίας για το φαρμακείο, ελληνικά και διεθνή λογιστικά πρότυπα, πλήρης παρακολούθηση λογαριασμών, αναλυτική λογιστική, διαχείριση κέντρων κόστους.

FarmakonSERVER

Κεντρικός κόμβος δικτύου/αλυσίδας φαρμακείων που διασυνδέεται online με τα μέλη του δικτύου μέσω του διαδικτύου. Υποστηρίζει κεντρική κωδικοποίηση δεδομένων και συντήρηση αρχείου παραφαρμάκων για ολόκληρο το δίκτυo των φαρμακείων. Συγκεντρώνει την εμπορική κίνηση όλου του δικτύου. Αναλύει στατιστικά τις πωλήσεις και τις αγορές.

FarmakonΕπιστημονική Πληροφόρηση

«Ευρηματική ενσωμάτωση πληροφοριών από τη νέα & διαρκώς εξελισσόμενη συνδρομητική επιστημονική data base «f-anazitisi», για τα φάρμακα κάθε συνταγής στο χρόνο εκτέλεσής της (Το φάρμακο με μια ματιά/Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων/ Αλληλεπιδράσεις και σε σχέση με το φαρμακευτικό ιστορικό του ασθενούς/Φάρμακο & διατροφή/Φάρμακο & Συμπληρώματα Διατροφής)».

analytics

Farmakon

αρχείο λήψης.png
Αναζητήστε άµεσα τα δεδοµένα σας και διαχειριστείτε µε ευελιξία µεγάλο όγκο πληροφοριών
qlik1-1-1.webp
rowa
ROWA ROBOT
bd_rowa_rgb.png

Γερμανική Τεχνολογία

Το ROWA BD σχεδιάζεται αποκλειστικά για τον χώρο

και τις ανάγκες του φαρμακείου που απευθύνεται.

ROWA BD

Το Rowa Vmax μπορεί κατά την τροφοδοσία του να εκτελέσει διαδικασία συλλογής πολλών προϊόντων ταυτόχρονα, αυξάνοντας την ταχύτητα τροφοδοσίας του συστήματος.

ROWA BD

Το Rowa Vmax μπορεί κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας να εκτελέσει διαδικασία συλλογής πολλών προϊόντων ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως του χώρου που βρίσκονται τα προϊόντα εντός του συστήματος.

bottom of page