top of page
Untitled (1300 x 800 px) (1300 x 400 px).png

Galaxy Pharma Suite
Ενιαία και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης Φαρμακαποθηκών, που υποστηρίζει το σύνολο των επιχειρησιακών αναγκών.

Το Galaxy Pharma Suite αποτελεί την απόλυτη λύση για τη διαχείριση της Φαρμακαποθήκης, καθώς ενορχηστρώνει το σύνολο των επιχειρησιακών της αναγκών σε μία ενιαία λύση. Διασφαλίζει την ομαλή διεκπεραίωση των ενεργειών σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εξελιγμένα εργαλεία παρακολούθησης και βελτιστοποίησης των εταιρικών διαδικασιών.

 

Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία προγραμματισμού των εξερχόμενων κλήσεων για τη λήψη παραγγελιών, αξιοποιώντας σύγχρονους αλγόριθμους, που διασφαλίζουν την εφαρμογή του συνόλου των εμπορικών κανόνων της επιχείρησής σας. Η λύση επιτρέπει ενιαία διαχείριση των παραγγελιών σας από όλα τα κανάλια πωλήσεων, ενσωματώνοντας καινοτόμες διαδικασίες τιμολόγησης, ειδικά σχεδιασμένες για τις απαιτητικές ανάγκες του κλάδου σας, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη δρομολόγηση των παραγγελιών και των ειδικών παραμέτρων προς τα ρομποτικά μηχανήματα διαλογής.

Γιατί...

Το Galaxy Pharma διαθέτει τη λειτουργικότητα του Galaxy μαζί με καθετοποιημένη λειτουργικότητα ειδικά σχεδιασμένη για τις διαδικασίες των Φαρμακαποθηκών!

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, προσφέρει εξελιγμένο σύστημα αναπαραγγελίας, με άμεση δέσμευση αποθέματος, για άμεση εξυπηρέτηση πελατών! Το Galaxy Pharma σχεδιάζει το πλάνο αγορών σας, λαμβάνοντας υπόψη στατιστικά στοιχεία πωλήσεων και πληροφορίες αποθεμάτων. Παράλληλα, παρουσιάζει πρόβλεψη με τις κατάλληλες ποσότητες προμήθειας, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των πωλήσεων, ελαχιστοποιώντας το κόστος των αποθεμάτων

Πλεονεκτήματα

Ταχεία Online Τιμολόγηση

​Εξασφαλίστε καινοτόμες διαδικασίες τιμολόγησης και κερδίστε ταχύτητα και ακρίβεια στις καταχωρήσεις σας!

Ενημερώστε εύκολα τους πελάτες σας για εναλλακτικές και συμφέρουσες επιλογές, δείτε online το απόθεμά σας

και διατηρήστε πάντα το επιθυμητό απόθεμα στα είδη μικρής επάρκειας.

Ταχύτερη Εκτέλεση Παραγγελιών

​Ελαχιστοποιήστε τον χρόνο εκτέλεσης των παραγγελιών!

Διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας ενιαία, από όλα τα κανάλια πωλήσεων με αυτόματη δέσμευση αποθεμάτων

και γρήγορη ανάθεση δρομολογίων. Μειώστε τα λάθη κατά το picking, αυξήστε τα δρομολόγια και εξυπηρετήστε αποτελεσματικά περισσότερους πελάτες!

Πλήρες οικοσύστημα εφαρμογών

​Εξασφαλίστε ενοποιημένη υποδομή και περιβάλλον εργασίας στην επιχείρησή σας, χωρίς την απαίτηση για γέφυρες και custom υλοποιήσεις. H πλατφόρμα Galaxy αποτελείται από ένα σύνολο εφαρμογών, ERP, CRM,

Loyalty, Retail, Payroll, SFA, Mobile, υποστηρίζοντας ολοκληρωμένα την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Cloud ready

​Απαλλάξτε την επιχείρησή σας από την αρχική επένδυση για την αγορά λογισμικού και εξοπλισμού, όπως κι από τον «πονοκέφαλο» συντήρησης του μηχανογραφικούσυστήματος και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας!

Αποκτήστε υψηλές ταχύτητες, ασφάλεια και προσβασιμότητα από παντού, 24 ώρες την ημέρα

Προγραμματισμός Κλήσεων

Αυξήστε την παραγωγικότητα των call agents σας, μέσα από την αυτοματοποίηση της διαδικασίας προγραμματισμού εξερχόμενων κλήσεων! Με το Galaxy, η διανομή του πελατολογίου στους agents και ο προγραμματισμός των καθημερινών κλήσεων γίνεται αυτόματα, διασφαλίζοντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση των κλήσεων.

Αυτοματοποιημένα Logistics

​Αυτοματοποιήστε τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, με τη διασύνδεση του Galaxy με ρομποτικά συστήματα συλλογής Knapp, Rowa κ.ά.! Σχεδιάστε τη διαδικασία picking σύμφωνα με τις ανάγκες σας, π.χ. pick by light, pick to cart ή με φορητά τερματικά. Εξάλειψη λαθών και μείωση χρόνου εκτέλεσης παραγγελιών.

Customization

Σχεδιάστε την εφαρμογή σας, ακριβώς όπως τη χρειάζεστε και εξοικονομήστε διαχειριστικό χρόνο!

Διαμορφώστε διαφορετικό περιβάλλον ανά χρήστη, προσθέστε νέες λειτουργικότητες, δημιουργήστε νέες διαδικασίες, προσαρμόστε τις οντότητες με την προσθήκηεπιπλέον πινάκων, πεδίων, αλλά και ενεργειών.

Ενσωματωμένη Διαχείριση Ηλεκτρονικών Βιβλίων

Αποκτήστε εύκολη σύνδεση με το myDATA της Α.Α.Δ.Ε και εναρμονιστείτε πλήρως με τις διατάξεις! Διασφαλίστε την αποστολή συναλλαγών εσόδων-εξόδων στην Α.Α.Δ.Ε., τη λήψη από την Α.Α.Δ.Ε. παραστατικών που έχουν αναρτηθεί για λογαριασμό σας, κάντε πολλαπλούς ελέγχους και εισάγετε νέες & διορθωτικές εγγραφές.

Ορθή Αναπλήρωση Αποθεμάτων

Αξιοποιήστε τους συγχρόνους αλγόριθμους αναπλήρωσης αποθεμάτων και εξαλείψτε την υπεραποθεματοποίηση! Το Galaxy υποστηρίζει ειδικούς χειρισμούς ελλειπτικών και εξαγώγιμων προϊόντων, καθώς και διαφορετικές πολιτικές, σε περίοδο επικείμενων αλλαγών τιμών, για να έχετε πάντα τον έλεγχο των αποθεμάτων σας.

Sales Force Automation

Δώστε στα Zeld στελέχη σας την ευελιξία να εργάζονται όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από τη φορητή τους συσκευή!

Ενισχύστε τη δυναμική τους, δίνοντάς τους πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται, για να επιτύχουν

αποδοτικότερες πωλήσεις, ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Galaxy Τεχνολογία

Προσφέρετε στην επιχείρηση και τους χρήστες σας ιδανική εμπειρία χρήσης και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με μοναδικά επιχειρηματικά οφέλη! Το Galaxy αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής & σύγχρονες τάσεις,προσφέροντάς σας απεριόριστες δυνατότητες για την

ανάπτυξη και αύξηση της  παραγωγικότητάς σας.

Δυνατότητες

Οικονομική Διαχείριση

Απεικονίστε παράλληλα όλα τα οικονομικά σας δεδομένα σε απεριόριστες δενδροειδείς οικονομικές διαστάσεις, μέσα από μια εφαρμογή! Παρακολουθήστε όλες τις χρηματοοικονομικές σας οντότητες και διασφαλίστε την εύχρηστη διαχείριση αλλά και συμφωνία τους. Αποκτήστε πλήρη εικόνα της ταμειακής σας ρευστότητας με μια ματιά και δημιουργήστε εύκολα σενάρια cash flow, προβλέψεις και διορθωτικές κινήσεις.

Pharma Picking

​Οργανώστε την διαδικασία picking της αποθήκης σας για να γλιτώσετε χώρο, χρόνο, πόρους. Ομαδοποιήστε τις παραδόσεις σε δρομολόγια και εκτελέστε τις παραγγελίες βάσει δρομολογίων.

Οριοθετήστε τους χώρους της αποθήκης ανάλογα με τις ανάγκες και χρησιμοποιήστε τα καταλληλότερα μέσα διαλογής, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα, την ταχύτητα και να ελαχιστοποιήσετε τα λάθη

Αναπλήρωση Αποθεμάτων

Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα της επιχείρησής σας και μειώστε τα κόστη! Tο Galaxy, μέσω της αναπαραγγελίας αποθεμάτων, μπορεί να προτείνει τις σωστές ποσότητες προμήθειας λαμβάνοντας υπ’ όψη στατιστικά πωλήσεων, χρόνους παράδοσης των προμηθευτών, όρια ασφαλείας χρονικά και ποσοτικά. Οι προτάσεις είναι επεξεργάσιμες και μπορείτε άμεσα να δημιουργήσετε και να αποστείλετε τις παραγγελίες σας στους προμηθευτές.

Διαχείριση Επαφών

Διαχειριστείτε ολοκληρωμένα τις επαφές σας και ενισχύστε τις σχέσεις σας με τους πελάτες! Το Galaxy CRM σας προσφέρει διαχείριση όλων των στοιχείων επαφής, δημιουργία σχέσεων μεταξύ επαφών και εταιριών, υπενθυμίσεις, λειτουργικότητα Geodata, πολλαπλά χαρακτηριστικά για γρήγορη συγκέντρωση, ανεύρεση & κατηγοριοποίηση επαφών, αυτόματη εισαγωγή και συγχρονισμό επαφών μεταξύ υποσυστημάτων.

Διαχείριση πλάνων Merchandising

Καθορίστε τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι πωλητές σας στους πελάτες και αποτυπώστε την εικόνα των προϊόντων σας κεντρικά στην εφαρμογή σας. Το Galaxy CRM προσφέρει κεντρική διαχείριση των ενεργειών σας με δυνατότητες ορισμού των ειδών της εταιρίας, των υποκαταστημάτων, των πελατών καθώς και της ροής εκτέλεσης της μέτρησης από τους πωλητές σας.

Προϋπολογισμοί

Ορίστε προϋπολογισμούς αγορών, πωλήσεων, εξόδων για όλες τις οντότητες (πχ. είδη, πελάτες, προμηθευτές, πωλητές, έργα, λογιστική) για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Σχεδιάστε μοντέλα προϋπολογισμών σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και αποκτήστε άμεση εικόνα για την εξέλιξη-πορεία τους. Διαμορφώστε εύκολα σενάρια και επεξεργαστείτε τα  από το excel.

Πλήρες WMS

​Εφαρμόστε διαδικασίες σε όλο το εύρος κινήσεων αποθήκης όπως:

 • Ψηφιοποίηση απογραφών, παραλαβών, επιστροφών και picking

 • Χαρτογράφηση αποθήκης σε χώρους για γρηγορότερη και ευκολότερη εκτέλεση εργασιών

 • Ψηφιοποίηση θέσεων ανά χώρο

 • Διαδικασίες ηλεκτρονικής αποτύπωσης των κινήσεων, ώστε να υπάρχει πληροφόρηση του stock ανά είδος, χώρο, θέση, παρτίδα, λήξη

 • Έλεγχος χρηστών σε επίπεδο ποιότητας, όγκου και ταχύτητας κινήσεων 

Εμπορική Διαχείριση

Εφαρμόστε την εμπορική σας πολιτική χωρίς συμβιβασμούς! Διαχειριστείτε τιμοκαταλόγους, είδη, προκαταβολές, προσφορές πωλήσεων, συμφωνίες, συμβάσεις και παραγγελίες. Αναπτύξτε και εφαρμόστε σύνθετες εμπορικές πολιτικές μέσα από κανόνες και παρακολουθήστε τες όπως εσείς επιθυμείτε, χωρίς περιορισμούς. Δημιουργήστε τους τιμοκαταλόγους σας όπως ακριβώς θέλετε ανά είδος ή ανά πελάτη και σχεδιάστε εύκολα αναφορές για ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαχείριση Ενεργειών

Αποτυπώστε την οργάνωση της επιχείρησής σας μέσα στο CRM σας και απλοποιήστε την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Αυτοματοποιήστε διαδικασίες με χρήση ροών εργασίας, δημιουργήστε ενέργειες μέσω μηχανισμού παρακολούθησης LifeCycle, διαχειριστείτε μαζικά τις ενέργειες των ομάδων σας, καταχωρήστε εύκολα τις επικοινωνίες σας, εξάγετε συνολικά στατιστικά, και ενοποιήστε τις διαδικασίες με το τηλεφωνικό σας κέντρο.

Εισπρακτικές Υποθέσεις

Διαχειριστείτε εύκολα τις εισπράξεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πελατών σας! Με το Galaxy καταγράφονται λεπτομερώς και παρακολουθούνται οι ενέργειες που ακολουθούνται για την πορεία της είσπραξης, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις υποθέσεις. Παράλληλα ελαχιστοποιεί τα προβλήματα ρευστότητας, αφού σας προσφέρει έλεγχο των πιστώσεων και ποσοστό επιτυχούς τακτοποίησης των υποθέσεων των οφειλετών!

Robotics, Συστήματα Διαλογής

Επιλέξτε τα καταλληλότερα ρομποτικά συστήματα ή συστήματα διαλογής, ανάλογα με το χώρο, τον όγκο των κινήσεων και το budget, Αυτά μπορεί να είναι αυτόματα (A-FRAMES, ROWA), ημιαυτόματα (Pick by light) ή manual (Pick to cart, rf). Το Galaxy Pharma Suite υποστηρίζει όλα τα προαναφερθέντα, καθένα ξεχωριστά ή σε συνδυασμό και με την χρήση ραουλοδιάδρομου ή όχι, ενσωματώνοντας τα με τον καλύτερο τρόπο στην διαδικασία picking της αποθήκης.

Διοικητική Πληροφόρηση MIS

Αποκτήστε κατανοητά επιχειρηματικά δεδομένα για στοχευμένες αποφάσεις! Με το πλούσιο reporting του Galaxy ενημερώνεστε για την πρόληψη πιθανών κινδύνων, την αξιοποίηση ευκαιριών, την έγκαιρη και έγκυρη αναπροσαρμογή των επιχειρηματικών δράσεων, επιτρέποντάς σας τη λήψη ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων! Επιπλέον, σας προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού νέων αναφορών, μέσω σύνθετων reports.

Multichannel Customer Experience

Δημιουργήστε multichannel ροές εξυπηρέτησης και ενισχύστε το Customer Experience μέσα από τη διασύνδεση του Galaxy με το Hootsuite! Διαχειριστείτε τα threads των Facebook, Twitter & Instagram απευθείας από το Galaxy CRM, μετατρέποντας τα αυτόματα σε αιτήματα, εργασίες, συναντήσεις και ευκαιρίες πώλησης, μειώστε το χρόνο απόκρισης σας και διασφαλίστε την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών σας!

Highlights (σημαντικότερες διασυνδέσεις)

Διασύνδεση με Epsilon Digital

Εκδώστε, λάβετε, αυθεντικοποιήστε και αρχειοθετήστε ηλεκτρονικά τα τιμολόγια και παραστατικά σας μέσα από τη σύνδεση με την Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, EPSILON DIGITAL! Αυτοματοποιήστε διαδικασίες, απλοποιήστε την καθημερινότητά των στελεχών σας, μειώστε τα διαχειριστικά κόστη και τα λάθη καταχωρήσεων και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας!

Secure Web Banking

Εκτελέστε με ασφάλεια τις τραπεζικές σας συναλλαγές μέσα από το Galaxy ERP! Συνδεθείτε στο ebanking της επιχείρησής σας εύκολα και απλά μέσα από το Galaxy ERP και αποκτήστε ασφάλεια στις συναλλαγές, άμεση ενημέρωση, εξοικονόμηση χρόνου και αποφυγή διπλών καταχωρήσεων.  Οι συναλλαγές εκτελούνται με την μέγιστη ασφάλεια, αφού η όλη επικοινωνία γίνεται με απ’ ευθείας σύνδεση στα sites των τραπεζών. 

Διασύνδεση με TaxSystem

Αντλήστε αυτόματα τα οικονομικά σας δεδομένα από τους τηρούμενους λογαριασμούς Γενικής Λογιστικής του Galaxy ERP, και συμπληρώστε εύκολα τα φορολογικά έντυπα στην εφαρμογή Tax System. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη αρχικά για το έντυπο "Ε3 - Κατάσταση Οικονομικών Στοιχείων Από Επιχειρηματική Δραστηριότητα" και σταδιακά θα ακολουθήσουν και άλλα έντυπα.

B2B Web Shop Connector

​Εξασφαλίστε στους πελάτες της επιχείρησής σας τη δυνατότητα για γρήγορη καταχώρηση παραγγελιών με ασφάλεια, με άμεση ενημέρωση της εφαρμογής για γρηγορότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών, μέσω online επικοινωνίας του Galaxy με το B2B Portal σας. Τo Galaxy διαθέτει B2B connector και διασυνδέεται εύκολα με τα Portals της Digital4U αλλά και με οποιοδήποτε άλλο.

Εάν θέλετε η επιχείρησή σας να κάνει το επόμενο ψηφιακό της βήμα,
επικοινωνήστε μαζί μας!

farmakon erp
MicrosoftTeams-image (20).png

Η Epsilon CSA έχει εργαστεί με συνέπεια για περισσότερο από δύο δεκαετίες, στον ιδιαίτερο χώρο Χονδρικής Πώλησης φαρμάκων και παρα-φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Από πολύ νωρίς, το λογισμικό εφαρμογών που ανέπτυξε, ταίριαξε θαυμάσια στις ανάγκες του ιδιαίτερου αυτού χώρου. Ικανοποίησε τόσο την λειτουργική πολυπλοκότητα, όσο την ταχύτητα διακίνησης προϊόντων και την απαιτούμενη αξιοπιστία λειτουργίας. Παράλληλα, διασυνδέθηκε σε ένα ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας, με όλα τα κορυφαία  περιβάλλοντα συστήματα που χρησιμοποιεί η σύγχρονη φαρμακαποθήκη, όπως συστήματα αυτοματισμών (ρομπότ), συστήματα Business Intelligence (BI) και Warehouse Management Systems (WMS).
Το λογισμικό συνεχώς εξελίχτηκε και εξελίσσεται, σε αρμονία με τις νέες δυνατότητες που εκάστοτε προσφέρει η τεχνολογική εξέλιξη, καθώς επίσης σε προσαρμογή  με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του επαγγελματικού περιβάλλοντος.
Επακόλουθα, από νωρίς το λογισμικό εφαρμογών της CSA έγινε το σημείο αναφοράς στην αγορά, απαραίτητο σε κάθε φαρμακαποθήκη για την υποστήριξη  της απαιτητικότατης λειτουργίας της και για την ενίσχυση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος. Το Farmakon ERP είναι λογισμικό υψηλών επιδόσεων,  στην αιχμή της τεχνολογίας στον χώρο Χονδρικής Πώλησης Φαρμάκων και Παρα-φαρμάκων.

FARMAKON ERP

Το FARMAKON ERP είναι η ολοκληρωμένη μηχανογραφική λύση που προτείνει η Epsilon CSA για τις μεγάλες εταιρείες στον χώρο της διακίνησης του φαρμάκου. Απευθύνεται στις εταιρείες που έχουν αναπτύξει μια δυναμική, η οποία δεν τους επιτρέπει να βάλουν όρια: στο μέγεθοςστην δημιουργία υποκαταστημάτων και θυγατρικών στην συνεργασία με άλλες εταιρείες στην ανάπτυξη.​

 • Καλύπτει μηχανογραφικά όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης

 • Αυτοματοποιεί τις διαδικασίες

 • Ανοίγει νέους δρόμους επικοινωνίας με πελάτες & προμηθευτές

 • Αξιοποιεί τις πληροφορίες

 • Οδηγεί σε καλύτερες αποφάσεις

 • Συνδυάζει όλα τα παραπάνω, με την ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας στον χώρο της διακίνησης των φαρμάκων

Διαχείριση Παγίων

 • Λογιστική & Χωροταξική παρακολούθηση των παγίων 

 • Τήρηση Μητρώου Παγίων

 • Μεταβολές, Αναπροσαρμογές, Πωλήσεις παγίων

 • Ιστορικό κίνησης για το κάθε πάγιο

 • Κατηγορίες Παγίων

Οικονομική Λειτουργία

 • Γενική Λογιστική

 • Αναλυτική Λογιστική

 • Διαχείριση εισπρακτέων & πληρωτέων λογαριασμών

 • Διαχείριση συναλλασσομένων

 • Παρακολούθηση υποκαταστημάτων

 • Reports και γραφήματα για όλο το εύρος των πληροφοριών

 • Διαχείριση ανθρώπινων πόρων

Προϋπολογισμοί Λογαριασμών

 • Καταχώρηση προβλέψεων

 • Σενάρια προβλέψεων

 • Σύγκριση προβλέψεων με αποτελέσματα

 • Αναθεώρηση προϋπολογισμού

farmacon web
FARMAKON WEB

Πρόσβαση στο τμήμα του ERP που αναφέρεται στην παραγγελιοληψία και περιλαμβάνει στις εξής ενότητες:

 • Αυτόματη εκτέλεση παραγγελίας φαρμακείου και έκδοση τιμολογίου

 • Αποστολή αντίγραφου τιμολογίου και ελλείψεων παραγγελίας

 • Προσφορές ειδών

 • Στατιστικά στοιχεία κινήσεων πελατών

 • Οικονομική πληροφόρηση πελάτη

 • Έκτακτη παραγγελία

 • Φιλτράρισμα των παραγγελθέντων ποσοτήτων του πελάτη ανάλογα με τις κατηγορίες δέσμευσης πελατών και ειδών

 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης οικονομικών συναλλαγών

Εμπορική Λειτουργία
 
 • Διαχείριση αποθεμάτων, Πωλήσεις, Αγορές, Δευτεροβάθμια ανάλυση σε πελάτες – προμηθευτές – είδη, Φυσικές και λογικές αποθήκες, Πολλαπλές μονάδες μέτρησης και συσκευασίες ειδών

 • Διαχείριση παρτίδων. (Υπόλοιπα, Ημερομηνίες παραγωγής– λήξης), Αυτοματοποίηση διαδικασιών παραλαβής και απογραφής, Πρόταση παραγγελίας και διαχείριση παραγγελιών (order control)

 • Πωλητές, Εισπράκτορες, Συνεργασία με υποκαταστήματα και εταιρείες ομίλου, Συσχετισμοί ειδών, Πολλαπλοί τρόποι αποτίμησης αποθεμάτων, Επικοινωνία με πελάτες και προμηθευτές μέσω Internet

 • Αυτόματη ενημέρωση όλων των υποσυστημάτων της εφαρμογής και της Λογιστικής (on – line), Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι ειδών, Όρια ασφαλείας ειδών κατά την πώληση, Δέσμευση ποσότητας φαρμάκων

 • Διαχείριση δρομολογίων, Όρια πιστοδότησης πελατών, Μετασχηματισμοί παραστατικών, Αυτόματη δημιουργία παραστατικού από άλλο παραστατικό, Παρακολούθηση επιβαρύνσεων, Παρακολούθηση barcode

 • Κοστολόγηση αποθήκης και εξαγωγή μικτού αποτελέσματος σε έτος, τρίμηνο, μήνα

 • Παρακολούθηση υαλληλεξαρτώμεναποκαταστημάτων πελατών – προμηθευτών, Ιδιαίτερες συνθήκες φύλαξης ειδών

 • Είδη αλληλοεξαρτώμενα (π.χ. παγοκύστες με είδος ψυγείου), Υπολογισμός συντελεστή εποχικότητας ειδών, Επάρκεια ειδών ανά προμηθευτή

CSA  MOBILE

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Η νέα σειρά προγραμμάτων Emporion CSA Mobile έχει σχεδιαστεί με σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης χρησιμοποιώντας μεθόδους και τεχνικές που στόχο έχουν την διαχείριση των κλασικών διαδικασιών της αποθήκης, μικρής ή μεγάλης επιχείρισης, με την χρήση φορητών τερματικών.

Σύνδεση με το κεντρικό μηχανογραφικό συστήμα
Τα φορητά τερματικά συνδέονται με όλα τα προγράμματα μηχανογράφησης της CSA (Farmakon Net, Emporion, CSA Retail, Farmakon ERP, Emporion ERP).

Δίκτυο

Η σύνδεση των φορητών τερματικών γίνεται ασύρματα μέσω ασύρματου δικτύου (access point) είτε μέσω καλωδίου USB.
Η ενημέρωση του κεντρικού συστήματος γίνεται είτε online (ζωντανά) είτε offline (εκ των υστέρων).

warehouse-worker-scanning-box-while-smil
 • Aπογραφή ραφιών

 • Ποσοτική παραλαβή εμπορευμάτων

 • Έλεγχος Υπολοίπων

 • Έλεγχος Τιμών

 • Έκδοση τιμολογίων (Πωλήσεων), καταχώρηση επιστροφών πελατών

 • Καταχώρηση αγορών, έκδοση δελτίων επιστροφών προς τους προμηθευτές

 • Καταχώρηση παραγγελιών προμηθευτών

 • Καταχώρηση παραγγελιών πελατών

 • Παρακολούθηση δρομολογίων

mobile
farmakon analytics
FARMAKON ANALYTICS

Η πλατφόρµα Farmakon Analytics, παρέχει στον χρήστη ευελιξία και ευκολία διαχείρισης µεγάλου όγκου πληροφοριών, έξυπνη απεικόνιση αναλύσεων, εύκολη αναζήτηση πληροφοριών, άµεση ενηµέρωση και εύχρηστη διαχείριση δεδοµένων.

Αναζητήστε άµεσα τα δεδοµένα σας και διαχειριστείτε µε ευελιξία µεγάλο όγκο πληροφοριών

Με την πλατφόρµα Farmakon Erp Analytics για φαρµακεία και φαρµακαποθήκες, µπορείτε µε εύκολο τρόπο να εξερευνήσετε τα δεδοµένα σας, να δηµιουργήσετε έξυπνες απεικονίσεις αναλύσεων και να διαχειριστείτε µε εύχρηστο τρόπο τις πληροφορίες από µια ή από πολλαπλές πηγές.

Ορθή Αναπλήρωση Αποθεμάτων

Αξιοποιήστε τους συγχρόνους αλγόριθμους αναπλήρωσης

αποθεμάτων και εξαλείψτε την υπεραποθεματοποίηση! Το Galaxy υποστηρίζει ειδικούς χειρισμούς ελλειπτικών και εξαγώγιμων προϊόντων, καθώς και διαφορετικές πολιτικές, σε περίοδο επικείμενων αλλαγών τιμών,
για να έχετε πάντα τον έλεγχο των αποθεμάτων σας.

Sales Force Automation

Δώστε στα Zeld στελέχη σας την ευελιξία να εργάζονται όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από τη φορητή τους συσκευή!

Ενισχύστε τη δυναμική τους, δίνοντάς τους πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται, για να επιτύχουν

αποδοτικότερες πωλήσεις, ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

Galaxy Τεχνολογία

Προσφέρετε στην επιχείρηση και τους χρήστες σας ιδανική εμπειρία χρήσης και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με μοναδικά επιχειρηματικά οφέλη! Το Galaxy αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής & σύγχρονες τάσεις,προσφέροντάς σας απεριόριστες δυνατότητες για την

ανάπτυξη και αύξηση της  παραγωγικότητάς σας.

bottom of page