Εχετε windows Xp στον υπολογιστή σας?
Διαβάστε γιατί πρέπει να σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε.

Οι χρήστες των Windows XP δεν θα μπορούν πλέον να κατεβάσουν το πρόγραμμα από τα επίσημα sites της εταιρείας, ενώ όσοι το έχουν ήδη εγκατεστημένο, θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις
 

Τι θα συμβεί αν συνεχίσω να χρησιμοποιώ τα Windows XP; 

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows XP τώρα που έχει λήξει η υποστήριξη, ο υπολογιστής σας θα συνεχίσει να λειτουργεί αλλά ίσως είναι πιο ευάλωτος σε κινδύνους ασφάλειας και ιούς. Ούτε ο Internet Explorer 8 υποστηρίζεται πλέον. Επομένως, αν ο υπολογιστής σας με Windows XP είναι συνδεδεμένος στο Internet και χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 8 για περιήγηση στο web, ενδέχεται να εκθέσετε τον υπολογιστή σας σε επιπλέον απειλές. Επίσης, καθώς περισσότεροι κατασκευαστές υλικού και λογισμικού συνεχίζουν να βελτιστοποιούν τα προϊόντα τους για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows, θα συναντάτε ολοένα περισσότερες εφαρμογές και συσκευές οι οποίες δεν θα συνεργάζονται με τα Windows XP. 

Μια μη υποστηριζόμενη έκδοση των Windows δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις λογισμικού από το Windows Update. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας που μπορούν να προστατέψουν τον υπολογιστή σας από επιβλαβείς ιούς, λογισμικό κατασκοπίας και άλλο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να υποκλέψει τις προσωπικές σας πληροφορίες. Το Windows Update εγκαθιστά επίσης τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού για τη βελτίωση της αξιοπιστίας των Windows, όπως νέα προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας.

ΗMicrosoft, δηλώνει ότι όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα XP είναι πιθανό να βρεθούν εκτεθειμένοι σε κινδύνους ασφαλείας και ιούς.

Καλέστε μας στο 210 6019530 και ενημερωθείτε για τις Λύσεις μας

Η "ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" με διακριτικό τίτλο CSA δραστηριοποιείται από το 1985 στην κατασκευή λογισμικού για μικρές και μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • G+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Αλ Παναγούλη 29 (πρώην 51)
Αγ. Παρασκευή Τ.Κ. 153 43
Τηλ. 210 6019530
Fax. 210 6008096
mail: info@csa.com.gr
Τμήμα ERP
erp@csa.com.gr
Τα Γραφεία μας